Ons bedrijf

Meer dan 25 jaar passie voor aardbeien

ABZ Seeds is een Hollands veredelingsbedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van F1-hybride aardbeirassen, vermeerderd door zaad.

Vanuit ons mooie pand Holland Strawberry House aan de Vleetweg in Andijk versturen wij de aardbeizaden naar meer dan 35 landen verspreid over 6 continenten in de wereld. 

Lees hier meer over ons revolutionaire concept.

ABZ Seeds

Wat kunt u van ons verwachten?

ABZ Seeds: de partner voor een succesvolle teelt.

Een goede, gezonde teelt met maximaal rendement, daar zorgt u voor. Maar u hoeft dit niet alleen te doen: wij ondersteunen u graag in de teelt.

Een start van een teelt uit zaad biedt een groot voordeel: het is heel schoon en zorgt hierdoor voor een uitstekende uitgangspositie voor een geslaagde teelt.

Natuurlijk is ook de kwaliteit van het zaad belangrijk. Voordat we een ras in de markt zetten heeft het al een lange weg van onderzoek afgelegd, dit resulteert in een optimale zaadkwaliteit en een uiteindelijk een groeikrachtig gewas. Onze proeven, of het nu gaat om kas, veld of stellingen, zijn op afspraak te bezoeken.

Kortom: wij stellen alles in het werk om een goede partner te zijn voor een succesvolle teelt.

Ons team

Onze deskundigen staan voor u klaar

De medewerkers van ABZ Seeds bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers die ieder hun eigen specialisme hebben. Dit zorgt ervoor dat er uiteindelijk altijd een sterk team van deskundigen voor u klaar staat.

De betrokkenheid van ons team maakt dat het team goed draait en veel directe contacten heeft. We voorzien u dan ook graag van adviezen en informatie uit de markt.

U kunt erop vertrouwen dat wij u helpen om de eind consument blij te maken: onze deskundigen staan voor u klaar.

Werken bij ABZ Seeds

Strawberries make my heart beat

Mooie bloemen en lekkere aardbeien: dit is waar wij bij ABZ Seeds met veel toewijding aan werken. Of het nu om veredelen gaat, gewasverzorging, onderzoek, administratie of in de markt zetten van nieuwe rassen: hier kun jij deel van uitmaken.  

Klopt jouw hart ook sneller van aardbeien? 

Bekijk hier onze vacature voor Manager R&D (Agri)

Bekijk hier onze vacature voor Algemeen Directeur.